Què busques del blog?

dimecres, 18 d’octubre del 2017

Un altre curs está ací

Benvingudes famílies, ha començat un curs amb normalitat. Setembre ha servit per a adaptar-nos a les rutines, per a rebre els xiquetes i xiquets de 1r d'infantil iconéixer els nous mestres de l'escola.
Durant els mesos d'estiu hem estat treballant per muntar les activitats extraescolars i tindre a punt els  llibres i l'agenda escolar. Així un any més, us hem proposat diverses activitats i hem pogut fer-nos càrrec de la distribució de llibres i quaderns, així com oferir l'agenda gratuïta als nostres associats.
Per cert, hem de dir que tots i totes les famílies pertanyem a l'AMPA; hem aconseguit que el 100% siguen associats i això ens ompli de satisfacció.
Ara toca fer valoració de com ha anat el començament:
  • La distribució dels llibres ha anat molt bé; gràcies al funcionament del banc de llibres el volum de comanda s'ha reduït i ha estat més fàcil la seua gestió. 
  • És el segon any que triem l'agenda escolar de Paper Muro i estem contentes. L'hem personalitzada, allí trobareu informació sobre l'escola, el menjador, etc. Enguany introdueix un monogràfic sobre la pansa, molt interessant.
  • De totes les activitats extraescolars proposades hem de dir que sols han eixit: escacs, mindfulnes per a primària, mini master xef i atletisme. No sabem els motius pels quals no ha repetit funky, robòtica-programació, art atac o anglés.
    • Tenim 35 alumnes en atletisme
    • 10 alumnes en escacs
    • 6 alumnes en mindfulnes
    • 13 alumnes en minimasterxef
El proper divendres 27 d'octubre a les 19,30h a l'aula prefabricada farem la 1a assemblea general i esperem la vostra participació. És important implicar-nos en el que puguem i contribuir a millorar l'escola, en definitiva, a millorar l'educació dels nostres fills i filles.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada