Què busques del blog?

diumenge, 20 de març del 2016

Setmana cultural dedicada a l'art

Hem gaudit de la Falla de l'escola, tot va eixir genial i abans d'anar-nos-en de Pasqua, els mestres han programat per als dies 21, 22 i 23 unes jornades culturals dedicades a l'art.
Així que esta setmana també serà especial! Demà dilluns Isabel Pérez, mare de Balma i Aleix, farà uns tallers de ciència i art  sobre la llum, els colors, el so... 
Així també es decoraran els murs d'entrada a l'escola amb obres de Romero Britto, artista brasiler amb influència  pop art, cubisme i graffiti. Miguel Molla, pare de Yago i l'exalumne Marc, ha preparat amb molta il·lusió els murals i ha fet els dibuixos, que després els xiquets i xiquetes pintaran amb la col·laboració d'altres pares i mares. Així que poseu-vos la roba més vella que tingueu i a pintar s'ha dit!
També hi haurà tallers de pasqua, de fang i el dimarts de poesia. Ens visitarà  Jaume Ginestar que musicarà poemes de Maria Ibars.
Agraïm  als mestres la programació d'aquest tipus d'activitats, obertes a la comunitat educativa, ja que ajuden a crear un bon clima i en definitiva ajuden a fer l'escola entre tots.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada