Què busques del blog?

dissabte, 16 de febrer del 2013

Consell Escolar. Febrer 2.013


Dels Consells Escolars realitzat el dia 6 i 13 de febrer de 2.013 destaquem els següent punts:

  • La Conselleriapendent d’ingressar una quantitat de diners important al centre (aproximadament 11.000€). Destaquem el retràs amb el pagament pel servei de menjador escolar (3r trimestre del curs 2011/12 i 1r trimestre del curs 2012/13), així com les beques del menjador concedides. Com el deute amb l’empresa de càtering ha d’estar saldat (segons exigències de la Conselleria), part dels diners que té l’escola per al funcionament hauran de ser destinats a liquidar aquest deute.
  • Per aquest curs s’ha acordat muntar 3 aules digitals (pissarra, canó, ordinador, altaveus...), que suposen un cost al voltant de 5.400€ (dels quals l’AMPA n’aporta un 10%, 545€). Però de moment se n’instal.laran 2, fins que la Conselleria ingresse el deute que té amb el centre. L’escola ja disposa de 3 pissarres digitals, una a la biblioteca, una a l’aula d’audiovisuals i una altra a la classe de 1r de Primària.
  • S’ha obert el termini per a demanar les necessitats de personal per al curs que ve. Pel que fa a la mestra o mestre d’Audició i Llenguatge, l’escola necessita al menys una persona a mitja jornada per atendre tots els  xiquets i xiquetes amb necessitats. Però fins ara,  la Conselleria no ha atés aquesta demanda i ha enviat una mestra sols unes hores (2 dies per setmana). Per a l’any que ve sembla que hi haurà més alumnes que requeriran d’una atenció en aquesta àrea i per tant esperem que sí envien un mestre les hores que necessiten els nostres xiquets.
  • El Consell Escolar aprova demanar els projectes lingüístics del centre, en concret el PPEV Projecte plurilingüe d’ensenyament en valencià, que suposarà 1 assignatura no lingüística en anglés i una altra en castellà (segurament serà Plàstica en anglés i Atenció educativa/Religió en castellà). Pel que fa a Infantil ja està en funcionament el PPEI, Programa plurilingüe d’educació infantil, i per això els nostres xiquets menusts fan més hores d’anglés que a les escoles on no està en marxa aquest programa.
  • Pel que fa a Infantil, s’han redactat les al.legacions perquè la mestra habilitada continue el curs que ve al centre i així continuar amb les 3 unitats d’infantil. Cal dir que a l’escola només hi ha 2 classes d’infantils aprovades i que cada any s’ha de sol.licitar que es mantinga la tercera classe. Així hi haurà una mestra per als alumnes de 3 anys, una altra per als de 4 anys i un altra per als de 5 anys.
  • El centre ha demanat participar en un nou Projecte Comenius per als cursos 2.013/15.
  • La Trobada d’escoles en valencià per a enguany serà a Guardamar el dia 18 de maig. Des de l’AMPA es proposarà el taller i l’escola participarà en totes les necessitats de material que hi haja, com fins ara. Es convida als mestres a participar eixe dia en companyia dels pares i mare

2 comentaris: